Målservice på de bästa matcherna

Stockholmsderbyt: Ska Bajen slå Järnkaminerna?

Det börjar dra ihop sig. Allsvenskan är i sitt slutskede, och med fyra omgångar kvar väntar ett stekhett derby i Stockholm. Djurgården tar emot Hammarby hemma på Tele2 Arena i en match som kan vara helt avgörande för båda lagen, fast på olika sätt.

Djurgården spelar för att rycka ifrån i toppen medan Hammarby måste vinna för att inte tappa chansen till guldet. Hammarby har 1 SM-guld, Djurgården har 11. Men ingenting är givet på förhand.

🔥Riskfritt spel och 150% bonus hos Yobetit🔥

Djurgården är fyra matcher ifrån att ta hem ännu en SM-titel, och därmed en plats i kvalet till Champions League nästa år. Seger skulle innebära ett nästintill ointagligt försprång i tabellen, beroende – förstås – på hur det går för Malmö FF. Bajen å sin sida strävar uppåt och en seger mot Djurgården skulle göra att de drar ifrån eller åtminstone håller jämna steg med AIK.Helgens drabbning mellan Djurgår’n och Hammarby har därför alla förutsättningar att bli riktig sevärd, och vi förväntar oss ett böljande spel med galen anfallslust från båda håll. Det blir ännu en klassisk 6-poängsmatch där det efter matchen skiljer antingen tre eller nio poäng mellan lagen.AIK möter Örebro hemma på lördag. Malmö tar sig an Göteborg på hemmaplan på söndag. Två viktiga matcher för alla fyra lagen i toppen.

För Djurgårdens del blev det nästan lite onödigt spännande i den senaste matchen borta mot krisdrabbade Östersund. Det stod länge 1-1 och inte förrän i sista kvarten lyckades Marcus Danielsson nicka in segermålet. En mycket viktig seger som innebär att man har tre poäng ”till godo” mot Malmö FF och sex upp på Hammarby.

Även Hammarby kommer med en seger i ryggen – i senaste matchen krossade man Örebro med klara 5-1, och är i strålande form inför årets sista – och häftigaste – Stockholmsderby. Djurgården får se upp, för Hammarby är på jakt, och i laget finns Allsvenskans ledare i skytteligan. Muamer Tankovic har gjort 12 mål i årets serie. Blir det fler nu på söndag?

💎Få upp 150% upp till 1500 kr hos Yobetit – och ett riskfritt spel💎

”Vi är i bäst form. Det är bortaplan men det är fortfarande hemmaplan för oss. Jag ser stora chanser på att vi vinner matchen”, säger Tankovic till Aftonbladet. ”Djurgården är bra, men jag tycker att vi är snäppet bättre”.

Danielsson eller Tankovic?

Att Bajen är i storform råder det inga tvivel om. På senare tid har man 6-2 mot IFK Göteborg, 2-1 på AIK och 3-1 mot Sirius – och så storsegern senast mot Örebro. Djurgården har också tre raka segrar i ryggen – men mot Helsingborg, Falkenberg och Östersund. Lite sämre motstånd, alltså.

Det luktar bortaseger på hemmaplan för Hammarby. Vi gissar 3-1 till Hammarby, och att de därmed gör slutstriden ännu mer spännande.

Vad säger oddsen?

En titt på oddsen är inte till någon större hjälp för en oinvigd. Du får 2,44 gånger pengarna på Djurgårdsvinst, och om Hammarby vinner får du 2,63 tillbaka. Men vi tror som sagt på att det blir Tankovic som blir matchhjälten här.

Hos Yobetit kan du som är ny kund lägga ett helt riskfritt bet. Satsa minst 500 kronor- vinner du cashar du ut din vinst som vanligt, och går inte satsningen hem så sätter Yobetit tillbaka din insats på ditt spelkonto. Du kan alltså inte förlora!

Så här gör du:

  1. Gå till Yobetit och logga in (eller skapa ett konto).
  2. Är du ny kund kan du hämta en välkomstbonus på 150% upp till 1 500 kr. Välj mellan betting- eller casinobonus, och gör din insättning.
  3. Lägg ditt riskfria bet på matchen Djurgården – Hammarby.

+18 | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se