Målservice på de bästa matcherna

Ska Sverige kunna välta Spanien i EM-kvalet?

Sverige bjöd på riktigt bra fotboll i matchen mot Malta. Det blev en enkel seger med 4-0 och med bud på lika många mål till. Detta trots att gamle Ibra kommer med os(m)akliga och onödiga anklagelser veckan före matchen, vilket spåddes ha effekter på laget.

Succédebuten

”Det är ett slag i ansiktet för Helander” sa Hasse Backe (har han nånsin varit positiv?) om att Marcus Danielsson spelade från start. Men Marcus gör 1-0 till Sverige i sin allra första målchans, och gör överhuvudtaget en gedigen insats – precis som egentligen alla i laget. Och äntligen fick Sebastian Larsson göra mål efter över 70 mållösa A-landslagsmatcher.

💎Få ett riskfritt spel hos Yobetit – och 150% i bonus!💎

Och Norge vägrar att ge sig. Med ett sent mål lyckades man få oavgjort hemma mot Spanien och orsakar därmed Spaniens första poängtapp i kvalet. Får Sverige betala för det på tisdag – eller har det gjort dem osäkra? Det har i alla fall gjort tabellen lite läskigare.

Klart är att det spetsar till sig lite. Norge är kanske inte helt avhängda trots allt. I de tre avslutande omgångarna väntar minst 6 säkra poäng, då de har Malta och Färöarna kvar att möta efter tisdagens match.

Kan vi få beställa ett kryss på tisdag – mellan Rumänien och Norge? Eller är det ens bra? En snabbtitt på återstående spelschema:

  • 15 okt: Sverige-Spanien, Färöarna-Malta, Rumänien-Norge
  • 15 nov: Rumänien-Sverige, Norge-Färöarna, Spanien-Malta
  • 18 nov: Sverige-Färöarna, Malta-Norge, Spanien-Rumänien

Poäng mot Spanien imorgon är en bonus. Poäng mot Färöarna en no-brainer. Det är Sverige-Rumänien som blir nyckelmatchen i slaget om andraplatsen i gruppen. Det blev 2-1 hemma senast så det kan sluta hur som helst.

Men först tar vi oss an Spanien – utan en av nyckelspelarna i laget.

Sergio Ramos är avstängd på grund av sitt gula kort i matchen mot Norge. Och medan det i sig är positivt för Sverige, så saknas det dock inte kompetenta ersättare i Spanien. Så vi ska inte dra några växlar på det och tro att det blir lättare, även om Ramos är en av Spaniens bästa spelare.

🏆Få ett riskfritt bet och 150% i bonus hos Yobetit!🏆

Få ett riskfritt bet och 150% i bonus hos Yobetit!

Poängtappet mot Norge gör också att Spanien har nåt att spela för. Men det räcker med oavgjort för att säkra gruppsegern så kanske de inte går för fullt. Dessutom kan de skicka in pojklaget mot Malta och ändå vinna, så kanske, kanske kan vi hoppas på att de är lite bekväma.

Vi ska också komma ihåg att Sverige är svåra att slå på hemmaplan – och de blågula har betydligt mer att spela för än Spanien. Vargarna – i form av Rumänien och Norge – flåsar dem i nacken och varje poäng, varje mål är viktig för att hålla dem bakom sig i gruppen.

Hur går det i matchen Sverige-Spanien?

Sverige vinner. Oddset för det är 4,30 och bara 1,83 på svensk vinst? Men hur stora var oddsen på att Sverige skulle slå Mexico i VM – eller att de skulle gå till kvartfinal?

Just saying.

Låt oss dra till med 2-1 till Sverige. Eller kanske till och med 3-1, om Sverige har 2-1 och Spanien tokjagar kvittering. Oddset på det? 41 gånger insatsen.

Spela på matchen hos Yobetit – Så här gör du:

  1. Gå till Yobetit och logga in (eller skapa ett konto).
  2. På din första insättning får du 150% i bonus upp till 1500 kr – och ett riskfritt bet
  3. Gå till Oddsavdelningen
  4. Klicka på Fotboll och leta upp oddsen för EM-kvalet
  5. Satsa 500 kr på Sverige – Spanien helt utan risk

+18 | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se