Målservice på de bästa matcherna

Malta -Sverige: läge för många mål i EM-kvalet?

Det börjar så smått att spetsa till sig lite grann i Sveriges grupp i EM-kvalet. Och nu väntar två extremt viktiga matcher för våra blågula hjältar. Först ut är bortamatchen mot Malta nu på lördag, och på tisdag tar Sverige emot den solklara favoriten Spanien hemma på Friends Arena.

🔥Sätt in 100 kr – få 500 kr att spela för och en Sverige-halsduk hos ComeOn!🔥

Victor Nilsson Lindelöf brottas med en låsning i ryggen. Kanske kan han spela på lördag, kanske inte. Och John Guidetti klev av träningen med vad som verkar vara en lårkaka. Vi kan bara hoppas att de är fräscha till tisdagens match – mot Malta spelar det ingen större roll vilket manskap Janne Andersson ställer på plan.

Om det nu inte vore för en sak – läget i tabellen.

Det räcker med en snabbglutt för att inse hur viktigt det är att Sverige spelar bra i dessa båda kommande matcher. Poäng mot Spanien vore bra, men vinst mot Malta är ett absolut krav, och helst en storseger.

Varför?

Ett troligt scenario är att Sverige lämnar denna landslagssamling med 3, kanske 4 poäng. Rumänien möter Färöarna och Norge. Sverige kan mycket väl få se sig passerade av Rumänien i tabellen inför de sista 2 matcherna. Möjligen kan Norge hjälpa till genom att lura Rumänien på nån poäng.

Vi ska heller inte glömma bort Norge. De möter starka Rumänien och Spanien i dessa två matcher – men i sista rundan har de Malta och Färöarna, vilket vi ser som två givna trepoängare till Norge. Även Sverige möter Färöarna i sista omgången, men på schemat står även Rumänien, som är ett tufft motstånd.

Som du kanske ser finns alla chanser att det blir riktigt jämnt mellan Sverige, Rumänien och Norge mot slutet. Och det är därför det är så viktigt att vi mönstrar bästa möjliga lag, för att kunna ösa in så många mål det bara går mot Malta, och senare Färöarna.

⚽400% bonus och en Sverige-halsduk hos ComeOn!⚽

Vi vill ha långa bollar på Bengt – förlåt, Emil

Emil Forsberg har varit en starkt lysande stjärna i de senaste matcherna. Vi vet vad han går för. Han och Alexander Isak kan ställa till mycket oreda i det ganska långsamma Malta-försvaret. Om det nu blir de två som spelar. Lägg därtill Robin Quaison på topp. Marcus Berg är ett frågetecken – eller rättare sagt Janne Anderssons inställning till om han ska spela eller ej. Spelar han från start, eller får han langa vattenflaskor som senast mot Norge? Om han får förtroendet, misstänker vi att Robin Quaison flyttas ner till mittfältet.

Två tänkbara jokrar har fått chansen att hänga med – Djurgårdens Marcus Danielsson ersätter Pontus Jansson, och Parma-spelaren Riccardo Gagliolo får också chansen. Två mycket spännande namn!

Så hur många mål blir det för Sverige? Att det blir vinst ser vi som en självklarhet. 2008 blev siffrorna bara 1-0 till Sverige, medan det blev en kross med 7-0 i kvalet till EM 2006. Den här gången tror vi på 5-0 till Sverige.

En titt på oddsen ger vid handen att du tjänar 8 öre på varje krona om du satsar på svensk vinst. Man skulle kunna satsa på att det blir noll eller ett mål – där är oddset runt 5,80. Men vi vill ju ha många mål – så varför inte ett bet på att det blir sex eller fler mål? Odds: 7,50.

Ska vi ta ett skräll-odds också? Säg att Gustav Svensson kliver fram och gör två mål. 51 gånger pengarna – se där har du ett riktigt popcornodds!

Spela på matchen hos ComeOn – Så här gör du:

  1. Gå till ComeOn och logga in (eller skapa ett konto).
  2. På din första insättning får du 400% i bonus – sätt in 100 kronor så har du 500 kr att spela för – och en Sverigehalsduk.
  3. Gå till Oddsavdelningen
  4. Klicka på Fotboll och leta upp matchen
  5. Lägg dina bets

+18 | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se