Målservice på de bästa matcherna

Malmö FF en kvalomgång från EL-slutspel

Inför returmatchen mot Zrinjski Mostar hade MFF en enda uppgift att koncentrera sig på. Att inte åka på en brakförlust. Det blev 0-1 på bortaplan, och ett enkelt avancemang med totalt 3-1 i Malmös favör.

Det enda Malmö behövde göra var att hålla rent framför målet. Till skillnad från hemmamatchen, där Malmö hade bollen i princip hela matchen, lät man nu Zrinjkski ha kommandot. De lyckades dock inte utnyttja sitt stora bollinnehav, och det stod 0-0 ända in i övertid, då man lyckades peta in 1-0.

🔥 Just nu får du 300% bonus och bäst värde på vinst hos ComeOn 🔥

Nu väntar israeliska Bnei Yehuda från Tel Aviv. ”Vi ska ta oss in i gruppspelet”, säger Markus Rosenberg till Kvällsposten. Matchen går av stapeln på onsdag, och för Marcus Antonson (som redan har skjutit MFF till EL-gruppspel en gång) pågår en kamp mot klockan. I matchen mot Zrinjski gick han av planen med känningar i låret.

Det rör sig inte om en allvarlig skada, och han är tillbaka i lätt träning. Det återstår att se om Antonsson är fit for fight imorgon torsdag. Jo Inge Berget – nu utan skägg! – har ljumskproblem, och missar åtminstone den första matchen.

Det väntar en hektisk vecka, med 3 viktiga matcher på åtta dagar. Först torsdagens möte med Bnei Yehuda, och returmöte en vecka senare. Däremellan väntar en seriefinal mot Djurgården.

Vilka är då Bnei Yehuda? Laget, som hör hemma i Tel Aviv, kom på femte plats i den inhemska ligan förra året. Men tack vare seger i Israel State Cup tog man en plats i kvalet till Europa League. Senast slog man Neftchi Baku från Azerbajdzjan med sammanlagt 4-3.

Även AIK spelar EL-kval. För dem väntar ett intressant och lite oväntat möte – Celtic, som åkte ut mot Cluj i Champions League-kvalet. Frågan är hur mycket de ser fram emot att möta AIK, då Celtic sällan presterat särskilt bra mot skandinaviskt motstånd. Dessutom är deras förstemålvakt Scott Bain skadad, och kan enligt uppgift bli borta i två månader.

Malmö FF storfavorit på ComeOn

Att möta Malmö FF på deras hemmaarena är ingen lätt uppgift, och det speglar sig i ComeOns matchodds. När detta skrivs står Malmö i 1,40 medan Bnei ligger på 7,25 att vinna. Det låter som en självklar Malmövinst.

Hos ComeOn kan du betta på båda dessa matcher, Malmö såväl som AIK. Och så här gör du för att lägga dit bet:

  1. Besök ComeOn och skapa ett konto (eller logga in)
  2. Du får 300% bonus på din första insättning  (sätt in 500 kr – få 1500 kr att spela för)
  3. Gå till Odds > Fotboll > och leta upp den match du vill betta på.
  4. Lägg ditt spel. Klart! 💪

Om du sätter in 500 kr får du totalt 1500 kr att spela för.  Använder du din välkomstbonus och bettar på att Malmö vinner får du 2025 kronor om den går in, eller över 11 625 kr om Bnei Yehuda vinner. Lycka till!

+18 | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se